Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Sema 2011 és a LLumar

Sema, Las Vegas '11

   Shelby Cobra2011. november 1-4. között került megrendezésre az autóipar egyik legjelentősebb eseménye a SEMA Show. Az immáron 45. alkalommal megrendezett kiállításnak idén is az Egyesült Államokban található Las Vegas város konferencia központja adott otthont. A SEMA-n különböző autó felszereléseket, kiegészítőket, alkatrészeket és speciális tuning kellékeket forgalmazó, gyártó és felhasználó cégek vesznek részt. A kiállítás mellet egy konferencia sorozat is minden évben helyet kap ahol az ipar szereplői az aktuális fejlesztésekkel és trendekkel ismerkedhetnek meg. A kevésbé szakmai céllal érkező és akár szórakozni vágyó látogatók, pedig különböző programokon szerezhetnek élményeket, mint például egy drift autó kipróbálása profi versenyzők mellett.
   A kiállításon mutatja be több kiegészítő-gyártó is új termékeit, mint például az idei évben is kiállító LLumar Autófólia előállítója a Solutia Inc. A rengeteg különbnél különb egyedi tuning vagy akár hot-rod jármű között kiemelkedő érdekességek is találhatók a kiállításon. Az idei évben a Ford például kiállította a Shelby Cobra egyes számú prototípusát az autókedvelők nem kis örömére, de új és régi Formula 1-es versenyautókat is megcsodálhatott a közönség.  Képek a kiállításról és az autócsodákról. A rendezvényen persze nem csak az autók érdekesek, hanem lehetőség nyílik hírességekkel is találkozni.
    Január 1- től indul az új facebook- os játékunk, melyen még több értékes nyeremény fog gazdára találni. További részletek hamarosan. Annyit már most elárulhatunk, hogy nagyon fog tetszeni mindenkinek aki szereti a gyönyörű autókat! Persze a részvételhez like szükséges : http://www.facebook.com/foliazas Addig is még december 31- ig érvényes a játékunk (tehát itt az alkalom, hogy LIKE -olj ha még nem tetted meg) melynek lényege, hogyha tetszik rajongói oldalunk és ezt egy like- al ki is fejezed akkor részt veszel egy sorsoláson, melyen egy autóüveg fóliázást nyerhetsz!!!! MINDEN 100 like után sorsolunk.

    Amennyiben még nem ismered fóliánikat látogass el weboldalunk -ra. Írj levelet nekünk ha kérdésed van, vagy ha már eldöntötted, hogy lefóliáztatod autód vagy ablaküveged csak még nem nem tudod, hogy kihez kéne fordulnod segítségért. Kivitelezőinknek mindig van egy ablakra szabott ajálata. Keresd őket bizalommal, hiszen ők a legfejlettebb kutatási és technológiai fejlesztést, gyártási professzionalizmust és kapacitást képviselik.
0 Tovább

Siker

Gratulálunk a magyar váltónak és külön köszönet Berka Imrének!

http://sportgeza.hu/sport/2011/09/14/aranyermes_a_magyar_ferfi_ottusa-valto/

Gratulálunk lányok!!!!

http://sportgeza.hu/sport/2011/09/13/aranyermes_a_noi_valto_az_ottusa-vb-n/


http://www.facebook.com/media/set/?set=a.209381222458373.54581.100001594915741

0 Tovább

LLumar Magyaroszág és az Energiahatékonysági Klaszter

2011 augusztusától az Energiahatékonysági Klaszter soros elnökségi pozícióját Gál Péter tölti be a LLumar Magyarország (Gál és Társa kft.) képviseletében.

 

Az Energiahatékonysági Klaszter egy 2009-ben létrejött szervezet, melynek célja a magyarországi vállalkozások, non-profit szervezetek, önkormányzatok, állami szervezetek illetve magánszemélyek környezettudatos szemléletének formálása, az elérhető hatékony energiagazdálkodással kapcsolatos akciókkal való megismertetése, részükre szolgáltatás nyújtása. A klaszter tagja energetikai, ezen belül elsősorban az energetikai minőségi termékeket forgalmazó, gyártó vagy mérnöki cégek hálózata, amelyek együttműködnek a kitűzött cél elérésének érdekében.

 

További információ a http://megujuloepulet.com/ oldalon.

0 Tovább

Sikeresen zajlott a Szeptemberfeszt

Sikeresen lezajlott az Első LLumar Autószépségverseny a Szeptemberfeszt keretein belül. További képek a facebook oldalunkon. A díjazottak valamint a szerencsés nyertesek a szavazók közül autófóliázást nyertek. Mindenkinek köszönjük a részvételt és szívból gatulálunk a nyerteseknek. Sokáig tartott amíg ezt a rengeteg szavazatot összeszámotuk. Minden kolléga az irodában vért- verejtéket izzadva dolgozott a feladaton. Végül toronymagasan a Dragpolski győzőtt. Aki nem ismerné még annak itt egy kis segítség.http://www.facebook.com/dragpolski Természetesen mivel a Dragpolski saját házunk tájáról való ezért diszkvalifikáltuk.

Summa summárum a nyertesek.

1. 254 s.sz. / Vagi Imre/ eskuvoikocsi@gmail.com

2. 157 s.sz. / Urbán János/ ferrari19860408@freemail.hu

3. 407 s.sz. / Horváth Áron/ ionhorvath@gmail.com

Természetesen értesíteni fogjuk a nyereményükről. Amely egy autófóliázás. Egyébként gyönyörű gépek voltak kint a hétvégén.

Megvannak a nyertesek a szavazók között is. Szintén nagy gratula minden kedves szavazónak és köszönjük, hogy velünk játszottak. Ők szintén autófóliázást nyertek.

Maczkó Anikó anikobear@yahoo.com (001)

Gali Claudia cloebaba@citromail.hu (405)

Dobra Ádám dobsa99@hotmail.com (157)

A győztesek a LLumar irdában átvették az autófóliázásra jogosító vochert. Még egyszer gratulálunk. További képek.

0 Tovább

Elérhető a weben a TV2 autóguru műsora

A TV2 új augusztus 27.- én induló Autóguru magazinját támogatja a LLumar Magyarország Adás: minden szombaton 14.15-től Bővebb információ a facebook oldalukon: http://www.facebook.com/pages/Aut%C3%B3Guru/153631358039948?sk=info
0 Tovább

fólia

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek