Magyar Öttusa Válogatott

Gratulálunk a Magyar Öttusa Válogatottnak az eredményeikhez.

                                        Tóth Adrienn

                                     

 

                                            Marosi Ádám

                                          Kasza Róbert

0 Tovább

Új műsort támogatunk a TV2- n

A TV2 új augusztus 27.- én induló Autóguru magazinját támogatja a LLumar Magyarország Adás: minden szombaton 14.15-től Bővebb információ a facebook oldalukon: http://www.facebook.com/pages/Aut%C3%B3Guru/153631358039948?sk=info
0 Tovább

Ismét a sportverdában a LLumar

Részletes információkat talál az autófóliázás oldalunkon. Vagy fel is keresheti országos autófóliázó hálózatunkat.

0 Tovább

Első LLumar Autó Szépségverseny

Imádod a szép autókat? Elég menő a verdád? A tuning az életed? Egyszerűen csak gyönyörű az autód? Gyere el a LLumar Magyarország által meghirdetett nemzetközi Tuning Parádé - SzeptEmber Feszt keretein belüli első LLumar Autó Szépségversenyre.

Gyere el és/ vagy hívd meg az ismerőseidet a Facebookon

A szépségversenyen minden a rendezvényen megjelenő autó részt vehet amely a versenyben regisztrálásra került és a LLumar Autó Szépségverseny matricája jól látható módon az autón megtalálható. A szépségverseny eredménye a látogatók szavazataitól függ, akik a rendezvény területén elhelyezett urnákba adhatják le szavazataikat. A legtöbb szavazatot összegyűjtő első három versenyző egy-egy LLumar autófóliázást és a helyezéssel járó kupát kapja. A versenyre regisztrálni lehet a rendezvény helyszínén a LLumar sátorban, valamint elő regisztráció lehetséges a következő linken:

http://www.llumarfilm.eu/p​romociok/llumar-auto-szeps​egverseny-nepliget.html

A regisztrált versenyzők a Szépségversenyen kívül részt vehetnek a LLumar-Ramada matrica kampányban, melynek nyereménye egy kétszemélyes wellness hétvége. A versenyben való részvétel esetén az ábrán is látható körmatricák "one-way átlátható" vagy normál matrica verzióban kerülnek az autóra. Minden esetben a matricának az eredmény kihirdetése, valamint a nyertes esetén a nyeremény átvételének időpontjáig az autón kell maradnia. A sorsolás a nyilvános LLumar-Ramada játék sorsolásának időpontjában történik (2011. november 3.), a nyertes a sorsolás után értesítjük! Kérnénk az alábbiakban jelölni amennyiben szeretne részt venni és részletes információt küldünk emailben.

További információk a http://www.llumarfilm.eu/ oldalon.

0 Tovább

Miért fontos az autónkban az UV- védelem?

A LLumar fóliákról volt szó a  TV2, Babavilág és Babapercek műsorában.Téma az autófóliázás és az UV- védelem.

0 Tovább

fólia

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek