A LLumar az Energiahatékonysági Klaszter tagja

A LLumar Magyarország - Gál és Társa Kft. felvételt nyert az „Energiahatékonysági Klaszter – Energia irodák” szervezetébe.

Az Energiahatékonysági Klaszter egy 2009-ben létrejött szervezet, melynek célja a magyarországi vállalkozások, non-profit szervezetek, önkormányzatok, állami szervezetek illetve magánszemélyek környezettudatos szemléletének formálása, az elérhető hatékony energiagazdálkodással kapcsolatos akciókkal való megismertetése, részükre szolgáltatás nyújtása. A klaszter tagja energetikai, ezen belül elsősorban az energetikai minőségi termékeket forgalmazó, gyártó vagy mérnöki cégek hálózata, amelyek együttműködnek a kitűzött cél elérésének érdekében.

Például a klaszter működtetésében készült el a www.epuletteszt.hu program, amellyel megbecsülhető egy adott épület energia hatékonysága és javaslatok kérhetők a hatékonyabbá tételhez!

0 Tovább

Hőfényképek szigetelő fóliákról

A tél folyamán hő fényképeket készítettünk különböző LLumar és konkurens anyagokról, melynek célja a téli hőszigetelési hatásosság prezentálása volt. A teszt és a hő fényképek egyértelműen bizonyítják, hogy a LLumar EnerLogic szigetelő fólia kimagaslóan teljesít bármely más fóliával szemben. A hő fényképek és magyarázatuk megtekinthető a http://www.ablakfolia.info/hogyan-mukodik-a-folia oldalon!

Töltse le INGYENES belépőjét a RENEXPO kiállításra ahol további információt kaphat standunkon termékeinkkel kapcsolatban: http://eregistrator.hu/registration.php?ltid=LU&idid=A&prid=RNB11&lngid=hu&bl=www.renexpo-budapest.com&mode1=K&c=0&pid=P023141B

 

0 Tovább

LLumar fólia a Renexpo 2011 kiállításon

A LLumar Magyarország meghívja Önt a RENEXPO® Central Europe megújuló energia és energiahatékonyság vásárra, mely 2011. május 5-7. között kerül megrendezésre. Látogasson meg minket a kiállításon, a Hungexpo Budapesti Vásárközpont F pavilonjában standunkon, ahol a LLumar EnerLogic fólia kerül bemutatásra, melynek segítségével akár 40% fölötti értékkel is növelhető az üvegfelületek szigetelő képessége! Részletes termékinformáció, EnerLogic és más fóliák összehasonlító hő fényképei valamint videók: www.enerlogic.hu

 A belépésre jogosító ingyenes belépőjegyet az alábbi linken tudja megrendelni:

http://eregistrator.hu/registration.php?ltid=LU&idid=A&prid=RNB11&lngid=hu&bl=www.renexpo-budapest.com&mode1=K&c=0&pid=P023141B

0 Tovább

Autófóliázás jogszabályi háttér videó

A LLumar autófóliák SportVerda műsorán megjelent legutóbbi riportja melynek témája az autófóliázás jogszabályi háttere megtekinthető a LLumar videó csatornáin:

YouTube: www.youtube.com/LLumarHU

Videa: http://videa.hu/tagok/1410439

IndaVideó: http://indavideo.hu/profile/LLumarFolia/

További információ az autófóliázás szabályairól a www.autofolia.info.hu oldalon is elérhető.

0 Tovább

Autófóliázás - Facebook játék nyeremény

MEGVAN A 3. NYERTES, a LLumar-Facebook játékban!!!! H. Gergőt a nyereményről ("B" oszlop mögötti autófóliázás) értesítettünk! Ismételten indul a játék és amint elérjük a 400 rajongót, megint sorsolunk. Ajánld a www.facebook.com/foliazas oldalunkat ismerőseidnek, családtagjaidnak, hogy növeld esélyeid a nyereményre. Minden sorsolásnál a teljes rajongói listából húzunk, így most mind a 400 rajongónk válik majd esélyesé!

0 Tovább

fólia

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek