Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nyerj fóliázást

Már félig megvan az első autófóliázás nyertesünk, vagyis 50 embernek tetszik a LLumar autófólia, ablakfólia termékoldalunk! Te már kedveled? Kattints ide és kiderül: www.facebook.com/foliazas Ajánljátok a www.facebook.com/foliazas oldalt ismerőseiteknek is és a következő 50. "kedvelő" után sorsolunk! Ki lesz az első szerencsés???

0 Tovább

Hőszigetelő fólia videó

A LLumar EnerLogic fólia egy kimagasló hőszigetelési értékkel rendelkező termék. Ennek bemutatása a http://il.youtube.com/user/LLumarHU#p/u/3/u4B-5zDGsc4 oldalon tekinthető meg.

A videó a LLumar EnerLogic fólia hővisszaverő képességét demonstrálja. Jól látható, hogy a hagyományos hő-, fényvédő fólia esetén a tükörkép halványkék, ami nagyon alacsony visszaverést jelent. Az EnerLogic fólia esetén a demonstráló személy hője több mint 95%-ban visszaverődik, így a hő kamerán látható tükörkép közel megegyező színű, mint a személy hő képe. Az EnerLogic fólia egyedi termék a piacon, ez a kimagaslóan hatásos 0,07-es emisszivítási tényezőnek köszönhető, ami annyit jelent, hogy a visszavert hő minimum 93%! Más, akár Low-E típusú fóliák esetén ez az érték 0,35 körüli a legjobb esetben is ami 65%-os visszaverést jelent! További információ: www.enerlogic.hu

0 Tovább

Már a Facebookon is

Jelölj és értesülj az újdonságokról, akciókról: http://www.facebook.com/pages/LLumar-Autofolia-Ablakfolia/167722359924184

0 Tovább

BR Fólia

Egy új weboldal a fólia piacon: www.brfolia.hu

0 Tovább

Fóliázót keres?

Ha fóliázót keresel vagy többet szeretnél tudni az épület és autófóliákról, akkor itt egy hasznos weboldal: www.llumar-folia.lap.hu Sok-sok link ami segít az elgazodásban. Jó böngészést!

0 Tovább

fólia

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek