Szlovák bajnok után Közép- Európabajnok lett a LLumar DragPolski Team

Európabajnok a LLumar Racing TeamSzívből GRATULÁLUNK a LLumar Magyarország által támogatott LLumar DragPolski Team versenyzőjének Gyetvai Miklósnak!!! A három fordulós CDCE /Közép-Európa Kupa/ győztese lett vagyis Európa Bajnok Aranyérmes, melyet a hétvégi trencsényi /Szlovákia/ Európa Bajnoki autó gyorsulási versenyfutam II. helyezésével ért el.

Látogass el a Drapolski Facebook oldalára

Gratulálunk

Interjú Gyetvai Miklóssal a LLumar DragPolski Team Versenyzőjével

0 Tovább

Új LLumar kivitelező Budapesten

 Budapesten új kivitelezőnk a Gabofolia. A Gabofolia egyaránt épületfóiázás és autófóliázás területén kiváló szakemberekkel fogadja kedves ügyfeleit. A LLumar Magyarország Üdvözli a hálózatban. Elérhetőségei:

Tel.: 06-70-313-89-39
gabofolia@gabofolia.hu

http://gabofolia.hu


Budapest, XIII.ker.
Röppentyű u. 42.
Nyitva tartás: Éjjel-nappal (hétvégén is)

Gabofolia, autófóliázás, épületfóliázás

0 Tovább

Biztonság és design szem előtt az Ezermesterben

autófólia, UV- védelemAz Ezermester magazin közölt egy cikket a közelmúltban a design és biztonsági autófóliákról. Kiemelt hangsújt helyeztünk arra, hogy kiemeljük, hogy a LLumar fóliák a lehető legjobb választást jelentik ,ha Önnek fontos a minőség,  garancia, az évtizedes tapasztalat. A cikket elolvasva olyan kérdésekre kaphat választ, mint például:Milyen márkát és minőséget válasszon? Mlyen szempontokat kell figyelembe vennie? Miért fontos az UV- védelem? Tovább a cikkhez

0 Tovább

Energiamegtakarítás télen- nyáron

Utólag is növelhető az üvegfelületek energiahatékonysága, megfelelő szigetelőfóliával az ablakokon kiáradó hő akár 93 %- ka bent tartható, még egyszerű üvegszerkezet esetén is.

A nyári hűtési terhelést több mint 30 %- ban az ablakokon betóduló hő eredményezi, télen pedig ezzel éppen ellentétesen az ablakok túl sok hőt engednek ki, terhelve ezzel a fűtési rendszert, ablakfolia, ablakfóliázás, energiamegtakarítás, LLumarköltségnövekedést eredményezve. A nyári problémákra hatékony megoldást jelent a legtöbb minőségi tükröző vagy neutrális fólia, amelyek a felmelegedést hatékonyan csökkentik.
Független tesztek alapján a LLumar hővédő fóliák légkondicionált épületeknél akár 15 százalékkal is csökkenthetik az energiafelhasználást. A legtöbb fólia azonban ez idáig csak a nyári problémákra tudott választ adni, így az évnek csak egy meghatározott részében működött hatákonyan. Ma már olyan termék is elérhető, amely jelentősen hozzájárul az üvegszerkezetek téli hatékonyságának javításához is. A LLumar EnerLogic fólia legfőbb tulajdonsága, hogy - a tradicionális termékekhez hasonlóan - nyáron a hőt az épületen kívül tartja, télen viszont - a tükröző vagy neutrális hő-, fényvédő fóliákkal ellentétben - benntartja a meleget. Míg a hagyományos fóliák a legjobb esetben is a sugárzott hő 10-40 %- át verik vissza a LLumar EnerLogic új generációs Low-E fólia, a 0,07-es emisszivitási értékének köszönhetően, a belső hő 93 %- át képes bent tartani. Így a tesztek szerint szimpla üvegeknél a hő átbocsátási tényezőt (U érték) akár 40 % feletti mértékben is javíthatja, de egy korszerűbb dupla üvegezésnél is 10-25 %  javulás érhető el.
Az sem elhanyagolható tény, hogy a fóliázás nem termel jelentős hulladékot, így az ablakcsere esetén az üvegek kidobása által keletkező környezetterheléssel sem kell számolnunk.
További részletes információk a szigetelő fóliákkal kapcsolatban az ablakfólia oldalon találhatók. Biztonsági-, UV védő-, dekor és autófóliákkal kapcsolatban a LLumar oldalon tájékozódhat.

Forrás

0 Tovább

UV- védelem és autófóliázás műsoron

A LLumar fóliák ismét a TV-ben! Ez alkalommal a TV2, Babavilág és Babapercek műsorán mutatjuk be a LLumar  előnyeit. Téma az autófóliázás és az UV- védelem. A riportok tervezett időpontjai:

Július 23. (szombat) 12:35

Július 26. (kedd) 6:00

Július 27. (szerda) 2:40

Július 28. (csütörtök) 9:45

Ezen felül a jövő héten számos alkalommal a LLumar Magyarország támogatja a TV2-Babapercek magazint is.

0 Tovább

fólia

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek